A szomszéd kertjénél is zöldebb

 Minden, ami a fotóra kívánkozó pázsithoz és egészségesen zöldellő növényekhez kell: kalkulátorunkkal egy kattintás, és máris megtudhatod, mennyibe kerülne egy kertedhez tervezett automata öntözőrendszer!

A gyönyörű kert receptje

Hogyan lesz a sárgás gyepből és kókadozó növényekből üde, egészséges kert, méghozzá fáradtságos napi locsolókörök nélkül? És hogyan marad úgy még a nyaralásod alatt is? A megoldás az automata öntözőrendszer telepítése, az Öntbolt jól bevált receptje alapján.

Álomkert tervezés

Az öntözőrendszert profi programmal tervezzük meg neked, amelyet videós instrukcióink segítségével hasonló tapasztalat nélkül is könnyedén telepíthetsz. A várható költségek kalkulálásához és az előzetes kertfelméréshez szintén minden segítséget megadunk.

Kiváló minőség

Több mint 30 évnyi telepítési és szervizelési tapasztalattal a hátunk mögött csakis olyan termékekkel és márkákkal dolgozunk, amelyek segítségével a lehető legtovább élvezheted megújult kertedet problémamentesen.

Ötcsillagos támogatás

Szakértő kollégáink a teljes folyamat során és azon túl is a rendelkezésedre állnak, legyen szó tervezésről, termékkel kapcsolatos kérdésről vagy szakmai tanácsról.

két adat, egy kattintás, és már mutatjuk is az árat

A kerted öntözőrendszerének kalkulált ára:

153,000 - 168,000 Ft

3,000 Forint / m² - 3,300 Ft / m²

*A kapott ár hozzávetőleges, ajánlattételnek nem minősül.

Az Öntboltról

100%-ban magyar tulajdonú cégcsoportunk több mint 30 éve foglalkozik automata öntözőrendszer értékesítéssel, telepítéssel és szervizeléssel. Pest megyében három szaküzletben, Soroksáron, Pomázon és Dunakeszin várunk szeretettel és rengeteg szakmai tanáccsal. 

Üzleteink mellett országos viszonteladói és telepítői hálózattal rendelkezünk, a profin gondozott pázsithoz és tökéletesen működő öntözőrendszerhez így minden kiegészítőt biztosítani tudunk számodra.

Minőségi márkáink

Leendő kerted képekben

Rólunk mondták ügyfeleink

K. Péter
Read More
Kedves kiszolgálás, jó árak. Polcon van minden, ami egy átlagos öntöző rendszerhez kellhet. Sajnos csak akkor találtam rá a boltra, amikor a rendszer nálam már kész volt, pedig néhány tervezési hiányosság jó eséllyel elkerülhető lett volna, ha velük állok neki.
Laca
Read More
Kiszolgálás nagyon profi és segítőkész! Minden igényt kielégít, barátságos, jó szakemberek! Bátran lehet elképzelésünket megbeszélni és segítenek megvalósítani!
D. Tamás
Read More
Ilyen korrekt, segítőkész csapattal még kereskedelemben nem találkoztam! Gratulálok a hozzáálláshoz a “tudatlan” vevő felvilágosítását illetően, a türelemhez (szintén a fentiek miatt). Csak ajánlani tudom Őket!
Previous
Next
Scroll to Top
ontbolt@ontbolt.hu